0598 - 451 203 info@sprikgranen.nl

Transport & Opslag

Transport van granen en kunstmest houden wij graag in eigen hand. Dat maakt het mogelijk om de kwaliteit te garanderen en stipt te kunnen leveren.

Transport van granen en kunstmest houdt Sprik Granen Zuidbroek B.V. in eigen hand. Dat maakt het mogelijk om de kwaliteit van het product te controleren en de kwaliteit van her vervoer te garanderen. Hiervoor hebben wij meerdere vrachtauto’s tot onze beschikking. Stipt levering, ook last minute (neem hiervoor telefonisch contact met ons op / spoedlevering).

Op het boerenland en vanuit de boeren graansilo’s, binnen en buiten de landsgrenzen, wordt onze vrachtauto geladen met hoogwaardige graanproducten of kunstmest (ophalen en brengen). Het product wordt rechtstreeks naar de veeboer, pluimveehouder, varkenshouder, mengvoeder-, meelfabriek of naar onze vestiging in Zuidbroek vervoerd, gelost en klaargemaakt voor verhandeling. Wij voeren ook leveringen van zomergerst naar mouterijen uit. Onze silos dienen als buffer zodat we snel kunnen leveren bij plotselinge vraag. Na oogsttijd gefaseerd uitleveren. 

In de meeste gevallen verzorgt Sprik Granen Zuidbroek B.V. zelf het transport na verhandeling. Vanuit de vestiging in Zuidbroek vinden onze vrachtauto’s hun weg naar de klant.

Hoe wordt het graan geleverd? Het graanproduct wordt los gestort, in de silo geblazen of kan geleverd worden in Big Bags.

Opslag => bewerking zoals schonen (bij rechtstreekse levering voor diervoeder), drogen (bij natte periodes oogsten) en breken van graan.

N

modern technieken

N

splinternieuwe silo’s

N

grote opslag mogelijkheden

Voor Opslag beschikken wij over meer dan 15000 ton aan opslagruimte en makendaarbij gebruik van de modernste technieken en silo’s. Hierbij vertrouwen wij op onze jarenlange ervaring om de kwaliteit te waarbogen.

Het vullen en ledigen gebeurt met een snelheid van zo’n 70 ton per uur.

Sprik Granen Zuidbroek B.V. is GMP gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practice (Goede Manier van Produceren) en is een maatregel om voedselveiligheid aan de consument te garanderen. Dit geeft aan dat Sprik op een veilige en betrouwbare manier met de producten omgaat.

0598 - 451 203

Stationsstraat 7
9636 ZH Zuidbroek

Home
Transport & Opslag
Inkoop & Verkoop
Contact

Triferto
Boerenbusiness
Skal
GMP+